juli, 2020

06jul08:2208:22Sommeruniversitet i H.C. Ørsteds fodspor: Entrepenørskab og iværksætteriWorkshop08:22 - 08:22 Arrangør: DTU Type af arrangement:Camp,UndervisningMålgruppe:Børn,UngeEntré:Betaling

Detaljer

Lokation: DTU Lyngby Campus, Anker Engelunds vej 1, Bygning 101A (vi mødes ved hovedindgangen), 2800 Kongens Lyngby

Arrangementet er forbeholdt børn i alderen 12 til 17 år.

Kom og oplev naturvidenskabens forunderlige verden når Danmarks Tekniske Universitet (DTU) åbner dørene for børn og unge i sommerferien 2020.

Kom og vær med til at skabe og udvikle nye ideer, der kan føre til innovative løsninger og spændende opfindelser.

Har du en god ide? Vil du måske selv opfinde et nyt produkt eller gøre en ny spændende opdagelse? I denne workshop lærer du alt fra idé-generering, design-thinking og pitching, når du vil bringe sjove ideer ud i livet. Der vil være små øvelser, hvor du får mulighed for at afprøve teknikkerne, som anvendes inden for ideskabelse, innovation og entreprenørskab. Du lærer, hvordan du kan være med til at skabe noget nyt. Du behøver ikke have en ide med fra start. Den kan du finde på undervejs i løbet af dagen.

I løbet af 2020 står Danmarks Tekniske Universitet i spidsen for HCØ2020 – en landsdækkende fejring af 200-året for den danske fysiker H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. DTU står solidt plantet på skuldrene af H.C. Ørsted, da han tilbage i 1829 grundlagde det, vi i dag kender som DTU.

Bemærk: Arrangementerne er forbeholdt børn og unge i Lyngby-Taarbæk Kommune.


DTU følger Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer for håndtering af Covid-19.

Pris: 50 kr.

Mere

Tid

(Mandag) 08:22 - 08:22

Lokation

Hovedstadsområdet

Arrangør

DTUDanmarks Tekniske Universitet

X