februar, 2020

25feb09:3011:30"H.C. Ørsted i børnehøjde" og "H.C. Ørsted i børnehøjde for voksne"Boglancering09:30 - 11:30 Arrangør: SDU Type af arrangement:Bogudgivelse,KulturMålgruppe:Børn,Pædagoger,UndervisereEntré:Gratis

Detaljer

Lokation: Ørstedskolen, H.C. Ørstedvej 10, 5900 Rudkøbing

I forbindelse med fejringer af 200-året for H. C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen, lanceres bogen “H.C. Ørsted i børnehøjde” den 25. februar for alle 0. klasser på Ørstedsskolen.

På dagen udleveres desuden bøger til alle børnehavebørn samt børn i 0.-2. klasse i Langeland Kommune, samt bogen “H.C. Ørsted børnehøjde for voksne” til alle pædagoger samt lærere i indskolingen i Langeland Kommune.

Arrangementet bliver også startskud på skolernes nye naturfagsprojekt LabSTEM, som er et stort regionsprojekt styret af Laboratorium for Sammenhængende Uddannelse og Læring (SDU) og støttet af Novo Nordisk Fonden og Region Syddanmark.

Lanceringen af bogen skydes i gang af formand for Lærings,- social og kulturudvalget, Jan Ole Jakobsen. Herefter vil der være en præsentation af bogen og et par fortællinger ved professor Claus Michelsen fra SDU.

Mere

Tid

(Tirsdag) 09:30 - 11:30

Lokation

Fyn og øerne

Arrangør

SDU

X