januar, 2020

26jan10:0016:00High5Girls - Hackaton om STEM og iværksætteriWorkshop10:00 - 16:00 Arrangør: Aalborg Universitet Type af arrangement:HackatonMålgruppe:UngeEntré:Gratis

High5Girls. Foto: RoboInsights

Detaljer

Lokation: Aalborg Universitet, Create AAU, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg.

Vil du (og dine veninder) være med til at skabe fremtidens teknologi?

Ude i verden ser vi hvordan den ene kvinde efter den anden skaber fantastiske opfindelser og lægger grundstenen til store banebrydende virksomheder.

Teknologi er overalt nu og bliver mere og mere afgørende i alles liv. Så det er et godt sted at satse, hvis man vil være med til at skabe fremtidens teknologiske løsninger. Kom og få inspiration, bliv en del af et netværk og få værktøjer til at komme videre.

Dagen er en 6 timers workshop: Med udgangspunkt i STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) og FNs verdensmål går vi igennem entreprenør- processen. Hermed menes, at vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres.

I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens, 3D print samt de teknologier, som rollemodellerne, der vil være tilstede på dagen, er eksperter i.
Vi laver en lille markedsanalyse, et budget og ender dagen med at pitche idéen for de andre, der er tilstede på dagen.

I får således en værktøjskasse, I kan tage frem, skulle I få lyst til at arbejde videre med at skabe noget nyt, som verden mangler. Desuden får I træning i at lave en pitch, som skal til for at få opmærksomhed samt penge fra investorer.

Hvis du har lyst til at fortsætte med din/jeres idé eller får en bedre idé, du/ I har lyst til at arbejde på, vil vi kunne tilbyde mentorforløb, hvor I går mere i dybden med de enkelte dele i entreprenørprocessen.

Vil du være med til at supportere den globale indsats for at løse verdens udfordringer og blive en del af et netværk af kvinder, der er med til at kreere og innovere og derved få vores perspektiv på verden og ideer ud i verden?

Der er fuld forplejning på dagen, du får en fin Tshirt med hjem, og du kan få tilskud til transport. Sponsoreret af HCØ2020 projektet.

Kontakt Marianne på 2635 1660, hvis du har spørgsmål.

Mere

Tid

(Søndag) 10:00 - 16:00

Lokation

Nordjylland

Arrangør

Aalborg Universitet[email protected]

X