maj, 2020

28maj19:3021:40E-natur LIVE/Naturen Kalder - Kan man danse sin smartphone?Byvandring19:30 - 21:40 Arrangør: Kulturcentret Assistens Type af arrangement:Byvandring,KulturMålgruppe:Unge,VoksneEntré:Betaling

Detaljer

Lokation: Kulturcentret Assistens, Kapelvej 4, 2200 København N

Hardware som eksistens i menneskelig transformation. Kropsteater. Kan man danse en mobiltelefon? Er du klar til at møde H.C. Ørsted uden likes?

Bevæg dig ud i en vandring og ind i en danseforestilling helt uden firewalls! Kom med på en intim tinder-date mellem hjerne og krop, hvor videnskaben møder kunsten helt i H.C. Ørsteds ånd.
”Alle menneskets frembringelser er at regne for Naturprodukter” siger H.C. Ørsted. Det gælder også din mobiltelefon. På Assistens kirkegård trænger vi helt ind i din telefon og udfolder dens eksistens som fysisk genstand gennem fortælling og dans.

På en vandring scroller vi kirkegården igennem til flere af de videnskabsmænd, der ligger begravet her. I naturens uendelige chatrum bliver du klogere på, hvem og hvordan grundlaget for den moderne teknologiske verden blev en mulighed gennem en forståelse
af naturens kræfter.

Vandringen fungerer som prolog til en gang provencalsk urtesuppe med online forbindelse til aluminiummet i din mobiltelefon. De løse ender vil udfoldes i kapellets teaterrum hvor mobiltelefonens fysiske elementer og metaller gennem en menneskelig transformation vil åbenbare hardwarens mytologi og fysiske væren. Uanset hvor meget vi forsøger at skabe en virtuel virkelighed lykkes vores flugt fra os selv og vores natur ikke. For som Ørsted sagde: ” Menneskets åndsprodukter, også deres tro er naturprodukter”.

Vandre-prologen guides af kulturgeograf Christoffer Jørgensen, Kulturcentret ASSISTENS
Medvirkende: Tora Balslev
Dramaturg: Betina Birkjær
Kostumedesigner: Lise Klitten
Scenografisk konsulent: Lise Klitten
Lysdesigner: Martin Danielsen
Konsulent: Kitt Johnson.

Arrangeret af Daily Fiction .

Entré koster 140 kroner.

Mere

Tid

(Torsdag) 19:30 - 21:40

Lokation

Hovedstadsområdet

Arrangør

Kulturcentret Assistens

X